הפלה עם 4 כדורי ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/04/2019 | 20:29 | מאת: רינא

אחרי 9 שבועות בהריון ivf . ראו בus שאין דופק אפילו השק היה כמעט ריק . היה לי דימום חזק עם קרישים . והלכתי למיון נשים ובדקו אותי ואמרו נשאר קצת ברחם ונתנו לי 4 כדורי ציטוטק . ושחררו אותי להמשיך את ההפלה בבית . השאלה האם ציטוטק בלי מיפיגן זה מועיל ? והאם כמות הציסוטיק שנתנו לי מתאימה למצבי ? אני אחרי 3 שעות מלקיחת הכדורים ולא רואה דם חזק ?

הטיפול שנתנו לך נכון מפיגין נותנים רק כשההריון חי ורוצים לסיימו סביר שאין דמם חזק ומה שחשוב זה ביקורת אחרי הווסת הראשונה אם השארית לא הייתה יותר מ 15 מ״מ

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון