גרידה בהרדמה חלקית או מלאה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/04/2019 | 15:46 | מאת: יעל

ד"ר עמוס בר שלום, 1. לעיתים נאמר כי גרידה *חייבת* להתבצע תחת הרדמה מלאה, באילו מקרים זה קורה ? 2. האם גרידה עשויה להיות תחת הרדמה חלקית, לפחות במרבית המקרים ? במידה והאישה חרדתית מאד להרדמה מלאה. 3. אנו מנסים להרות והאופציה שכלל אגיע להליך של הרדמה מלאה משתקת אותי, עוד הרבה מראש. אני בת 37, האם בשל הגיל, הסיכוי לאי הצלחת הריון תקין, גדול יותר ? תודה רבה.

את לא בהריון בכלל ושואלת על הרדמות? ממש לא לעניין ובטח לא שייך לפורום זה. הפלות בהרדמה חלקית יכול לבצע מי שיודע ולרוב רק בהריון קטן בסוף מהפחד הלא הגיוני תשארי בלי ילד וחבל פני לרופא שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון