שני היריונות ספונטאניים ושתי הפלות בגיל 41

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/03/2019 | 13:32 | מאת: אני

היי, כבר שנה מנסה להרות, שני היריונות ספונטאניים שהופסקו בשל דופק עוברי שפסק, בבדיקה המטולוגית נראה כי כל הערכים בטוח. לא ניכר כי יש סימנים לקרישיות (ביצעתי את הבדיקה לאחר הגרידה השניה) - פרופיל הורמונלי מראה ערכים טובים, האם יש לי עוד סיכוי להרות? אני כבר ממש חוששת להיכנס שוב להיריון. רוצה רק לומר שהייתי ביחידה ל-ivf וביחידה נאמר לי כי הסיכויים אצלי, גבוהים יותר כשאני נכנסת באופן ספונטאני (לטענתם, הזריקות מחלישות את טיב הבייציות שכבר נמצאות חלשות בגילי). מה עליי לעשות? האם יש צורך בלקיחת קלקסן על אף תוצאות הבדיקות (כולן נמצאות בטווח - אין חריגה ש ערכים)

אין ברירה את הגיל לא ניתן לשנות ועד רבע מההריונות יפלו רק תמשיכי לנסות טבעי צודקים ביחידת ה ivf

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון