איפוס בטא לאחר הפלה עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/02/2019 | 11:03 | מאת: לאחר ציטוטק

שלום, בתאריך 13.1 עברתי הפלה נדחית עם ציטוטק (שבוע 11 ועובר שתואם לשבוע 8). לאחר ביקורת נאמר לי שהכל יצא. בתאריך 22.1 בטא 747 iu/l. ב13.2 קיבלתי וסת ואני בטוחה שזאת הייתה וסת.. 25.2 בטא 14 iu/l. האם זה הגיוני שהבטא עדיין לא התאפסה לגמרי? ואם לא אז מה יכולה להיות הסיבה לכך?

אם אין כלום ברחם בשבוע הבא ירד מתחת ל 10 הכל בסדר

04/03/2019 | 18:42 | מאת: לאחר ציטוטק

עשיתי בדיקת בטא לאחר שבוע ויצא בטא iu/l 12הגיוני שאחר שבוע בטא תרד רק ב2 יחידות? במקביל אני מנסה להרות שוב יש סיכוי שהבטא התאפסה וזאת בטא חדשה שהתאפסה ועלתה באותו שבוע ?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון