דימומים 4 ימים ועובר ללא דופק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/02/2019 | 14:57 | מאת: שירה

שלום רב אני בשבוע 9 לפני 4 ימים החלו דימומים דלא פוסקים. הדימום הוא כמו מחזור אך לקראת הסוף. לפני כיומיים עשיתי אולטראסאונד ראשון ולא ראו דופק לעובר. בנוסף האמר שהעובר תואם לשבוע 6 . אני יודעת שצריך נס שיהיה כאן עובר בריא ושלם...מה שמפליא אותי שגיליתי את ההריון בדיוק באיחור המחזור, כך שלא שאין סיכוי שיש כאן טעות של 3 שבועות בחישוב! וכן כל סימני ההריון היו כל הזמן... ייתכן שלא יתפתח כלל? לא מבינה כבר כלום... נאמר לי להגיע שוב עוד 10 ימים לאולטראסאונד נוסף . מיואשת. אודה לעזרה .

לפי מה שאת מתארת ואם הכל נכון זה הריון לא תקין ואין מה לחכות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון