בטא יורדת - ללא דימום או חום

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/01/2019 | 19:58 | מאת: סאסה

שלום , כיום הריון לפי ווסת ב 9+4 , תאריך 16/1 נצפה שני שקי הריון ללא עובר מתאים ל 5+6 , בטא עמדה על 31500, תאריך 22/1 אולטראסאונד נצפה שק אחד בגודל 27ממ שמתאים ל 7+5, ללא עובר הבטא עמדה על 31800. היום 24/1 בטא עומדת על 24800 , אם בטא ירדה זה אומר שזה סוף ההריון ? אין דימום או חום. מה הסיכוים שעוד אולטראסאונד יתפתח משהו בשק ? תודה .

אין משמעות לביטא מה שקובע בשבוע כזה זה האולטראסאונד שלפי מה שאת מתארת זה הריון לא תקין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון