שני הריונות הסתיימו בהפלות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/01/2019 | 17:55 | מאת: איילה

אחרי הריון ראשון עם עובר ללא דופק עברתי הפלה בציטוטק כדורי הפלה ולאחר שנה וחודשיים שוב עכשיו נקלטתי להריון ושוב העובר היה ללא דופק והיה דימום כבד שבו הכל נפל הייתי במיון ואישרו שזה הפלה טיבעית לא ראו שק וכלוםפ לא נשאר...למה מה גרם להפלות האלה...?מה ניתן לעשות כדי למנוע שוב הפלה...אני בת 31.נוטלת תרופות לבלוטת התריס תת פעילות ותרופות לנפש סכיזופרניה הלידול זריקה פעם בחודש וכדור כל לילה של הלופר וידוע שתופעה שעלולה לקרות כתוצאה משימוש בתרופה עלולה להמית עוברים היה כתוב באנטרנט אבל כשדיברנו עם הרופא הרופא אמר שזה התרופה הכי מתאימה להריון.התיעצנו עם עוד פסיכאטר וגם הוא אמר שזה התרופה הכי מתאחימה להריון.בקיצור מה ניתן לעשות?

צריך להוועץ ברופא שלך. לרוב בירור עושים רק אחרי 3 הפלותרצופות אך יש רופאים שעושים זאת כבר אחרי 2 הפלו. תראי מה דעתו ותנהגי לפי זה אפשר לבצע בירור (שלרוב יוצא תקין) או לנסות פשוט עוד פעם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון