עברתי הפלה ונשארו לי שאריות ברחםמ

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

29/11/2018 | 22:53 | מאת: אורלי

עברתי הפלה לפני חודש בשבוע 8 ובבדיקת אולטרסאונד ראה שנשאר שארית שליה הרופא הפנה אותי להיסטרוסקופיה דחופה. הממצאים שהרופא רשם הם; TVS רחם עם תוכן בלתי סדיר בחלל 2ס״מ עובי ללא נוזל באגן? 1. לפני יומיים התחיל לי דימום קל, אולי זה מחזור? הבטא שלי מהשבוע היא 19. ובנוסף יוצא לי קצת קרשי דם 2. והתור להיסטרוסקופיה היא רק בעוד חודש, רציתי לדעת אם זה מסוכן להישאר עם השארית? 3. ואם יש אופציה לקבל מנה של ציטוטק? ואם זה ישפיע אחרי פרק זמן של חודש? תודה רבה!!

ציטוטק לא יעזור עד התור תקבלי כנראה ווסת אז תעשי us ותראי אם יש שינוי אין סיכון ב 99%

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון