דימום חריג חודש אחרי הפלה בציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/11/2018 | 01:50 | מאת: תמר

שלום, לפני חודש עברתי הפלה נדחית באמצעות ציטוטק בעקבות הריון לא תקין (עובר בגודל 7 שבועות בשבוע 12 להריון) באולטרסאונד לפני שבועיים נאמר שהכול יצא ורירית הרחם חזרה לגודלה הרגיל. יחד עם זאת, עד היום הדימום עדיין לא נפסק לגמרי, לעיתים יש דימום ולעיתים הפרשות חומות. היום היה לי דימום חזק וחריג שכלל כמות דם רבה מאוד ו-2-3 קרישים. מה משמעות הדימום הזה? האם כדאי ללכת להיבדק?

לרוב חסר משמעות. אם הרחם ללא שאריות לא להתרגש יכול להמשך לפעמים עד לווסת אפילו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון