טיפול שני בציטוטק שלא נספג

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/11/2018 | 23:30 | מאת: טל

שלום! לפני שבועיים וחצי עבר י הפסקת היריון בשבוע 9, עקב שק ריק ללא עובר. קיבלתי שתי מנות של ציטוטק דרך הפה. הדימום נמשך עדיין, וביום שני האחרון באוצטראסאונד נמצא כי ישנן שאריות עם זרימה והבטא עומדת על 1130. היום קיבלתי 4 כדורי ציטוטק דרך הנרתיק, היו מעט התכווצויות אך הדימום לא התחזק ומארח ארבע שעות שני כדורים נפלו בשלמותם.. מחר הרופא שלי לא נמצא במרפאה ואני לא יודעת מה לעשות? מה המשמעות שנפלו שיי כדורים? האם כדאי לקבל מנה נוספת או שאין ברירה וצריך לעבור גרידה?.. תודה!

גם אם נפלו החומר שלהם ברובו נספג. מה שצריך זה בשבוע הבא בלי לחץ להבדק. הזרימה לא מענינת רק עובי הרירית

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון