שאלות לאחר גרידה שבוע 8

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/11/2018 | 07:25 | מאת: ורד

שלום דוקטור עברתי אתמול גרידה בשבוע8. יש לי מעט מאוד דימום. ויש לי כמה שאלות. 1. האם הדימום המועט זה בסדר? כי הבנתי שלרוב הוא מסיבי. 2. בבית חולים הומלצה לי ביקורת בעוד כחודש, אולי קיים צורך בביקורת מוקדם יותר? 3. מתי מותר להתחיל לקיים יחסי מין? 4. ומתי אני יכולה לנסות להיכנס להריון? כמה ווסתות לחכות? או שאחת מספיקה? 5. מה הסיכוי להיווצרות הדבקויות לאחר ההפלה? תודה רבה מראש!

1 כן 2 לרוב מומלץ אחרי 2-3 שב 3 כששמם מסתיים 4 אחרי ווסת אחת 5 סכוי נמוך מאד

17/11/2018 | 09:24 | מאת: ורד

תודה רבה על המענה!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון