כאבי מחזור לאחר הפלה בציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/10/2018 | 08:23 | מאת: אנונימית

שלום, לפני 3.5 חוד' עשיתי הפסקת הריון באמצעות כדורים(2 לידות בעבר) , המחזור הראשון שקיבלתי לאחר מכן לווה בכאבים מאוד מאוד חזקים וחריגים, ממש דומים לצירים, בחודש לאחר מכן היתה הטבה והיה דומה לכאבי מחזור רגילים סבירים, כעת קיבלתי מחזור והיו לי כאבים ברמה שהתפתלתי על הרצפה ממש כמו צירים מהגב ומהבטן התחתונה בדגש על אזור השחלה הימנית, השינוי חל רק לאחר ההפלה, הייתי בביקורת אצל רופא הנשים לבדוק שהרחם נקי בצמוד להפסקת ההיריון, לא נצפו שאריות, מה יכולה להיות הסיבה לכאבים (קבעתי תור לשבוע הבא כמובן לבדיקה חוזרת) רציתי לברר האם מדובר בתופעה מוכרת? תודה

כאבים כמה חודשים אחרי הפלה בכדורים שלא הסתבכה ואין שאריות בחלל . אין להם קשר להפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון