בטא לא יורדת לאחר הריון כימי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/10/2018 | 11:40 | מאת: נטלי

ב 20.9.18 ביצעתי בדיקת דם להריון. התוצאה הייתה 200. שבוע לאחר מכן הבטא ירדה ל 100 שבוע לאחר מכן ל 48. אבל לאחר מכן שתי בדיקות בהן הבטא עלתה קצת 53 ולפני יומיים 62. לא רואים כלום באולטרסאונד. וב 10.10 קיבלתי וסת בה יצאו המון גושים גדולים. השאלה - למה הבטא לא מתאפסת? מה זה יכול להיות. אין אפשרות הריון נוסף

יש מקרים בהם הביטה נוטה לרדת באיטיות רבה וצריך פשוט סבלנות אופציה שניה שאולי פיקקששו איזו שארית בכ"ס הייתי מיעץ לך לעשות בדיקת דופלר אצל מומחה ל US

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון