שאריות לאחר ציטוטק פעם 2

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/10/2018 | 19:10 | מאת: מיה

שלום ד"ר. אני נמצאת כחודש לאחר ציטוטק, השבועיים לאחר ציטוטק פעם שניה. ב-us ראו כי עדיין נשארה שארית 18 מ"מ. לדברי הרופא שלי, יש להמתין כי הגוף יפלוט החוצה למרות שגם הסביר לי כי לא אקבל עדיין ווסת בגלל השארית מפני שהגוף לא מבייץ. שאלותיי: 1.האם הגוף אכן לא מבייץ? 2. ויש מצב שמבחינת עצמו הגוף יפלוט את השארית? 3. למה אני אמורה לצפות מבחינת דימום? 4. ומה יכול להיות ההמשך אם לא פילוט? תודה מראש.

תעשי בדיקות ביטא בהפרש של כמה ימים לראות האם ההורמון יורד. אם יורד לשלילי יהיה ביוץ ואולי זה יצא בווסת. אם הרמות קבועות או עולות אז חייבת לבצע היסטרוסקופיה להוצאת השארית. גם אם בווסת לא יצא הכל תזדקקי לאותה פעולה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון