10 שבועות לאחר גרידה, הפרשות ללא מחזור

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/09/2018 | 18:48 | מאת: יולי

שלום, עברתי גרידה בשבוע 10 (הריון ראשון) אחריי 2 סבבים של ציטוטק שלא השפיעו כלל. ההריון היה רצוי אך לא תקין, היה שק אך ללא עובר. אחרי 8 שבועות שלא קיבלתי מחזור הלכתי לרופא והוא אמר שאני מבייצת ואמורה לקבל מחזור בעוד שבועיים, כעת , שבועיים וחצי אחרי, במקום המחזור היו 3 ימים של הפרשות חומות אך רק הפרשות וללא מחזור. למה זה יכול לקרות? האם עליי להמשיך לחכות למחזור תקין בשביל לחדש נסיונות להכנס להריון? האם זה יכול להצביע על הידבקויות? תודה.

לא מבין. הציטוטק נכשל? אז ההריון לא יצא עדיין?

25/09/2018 | 18:43 | מאת: יולי

הציטוטק נכשל פעמיים ולאחר מכן עשו גרידה - בשבוע 10. אחרי הגרידה הייתי בבדיקה ואמרו שהכל בסדר, אבל מאז עברו 10 שבועות ובמקום מחזור פשוט היו 3 ימים של הפרשות חומות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון