דילול עוברים-שאלות ותהיות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/09/2018 | 19:28 | מאת: ריטה

היי לכולם. אני בהריון שבוע 12 עם שלישיה לאחר 3 הזרעות. החלטנו לאחר ההמלצה של הרופא שנעשה דילול של עובר אחד. הבנתי שעל מנת לעבור את הדילול נצטרך לעבור ועדה להפסקת הריון. יש פה כאלה שלא התירו להם בועדה לעשות דילול? אשמח לשמוע סיפורים ותובנות וגם איך הפעולה מבוצעת, מה תופעות לוואי וכו'. יואר, כי נכון לעכשיו כל העוברים בריאים ולא נמצאו מומים אבל עדיין אנחנו לא רוצים לסכן את ההריון כולו ואותי בהתאם לסיכונים שיש בהריון של שלישיה. אודה לתשובתכם

זה לא פורום לחוויות זה מקום לשאלות למומחה רצוי לעשות דילול ותמיד מאשרים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון