הריונות כימיים חוזרים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/09/2018 | 21:10 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 32, אם לשני ילדים שנולדו במועד לאחר הריונות תקינים,ללא הפלות קודמות, ללא שום סיבוכים וללא קושי להיכנס להריון. הקטן שבהם בן שש. בשנה האחרונה החלטנו שהגיע הזמן להרחיב שוב את המשפחה, ומאז אנחנו מנסים להיכנס להריון. עד כה עברתי (במהלך השנה האחרונה) שלושה הריונות כימיים, שהסתיימו בשבועות 5 ו-6. כולם התחילו עם איחור משמעותי של שבועיים ויותר בווסת (שסדירה בדרך כלל), ובטא יפה שירדה באופן פתאומי. האם זה נורמלי, או שיש צורך בבירור רפואי? עייפנו מאכזבות ומתקוות שהתנפצו. תודה על המענה.

אם ההריונות כימיים ואחרי 2 הריונות תקינים ובגילך הצעיר הייתי פשוט ממסה שוב אם לא ילך תעשי בירור

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון