אחרי שתי מנות ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/09/2018 | 19:30 | מאת: אנונימית

לפני שבועיים קיבלתי 3 כדורי ציטוטק דרך המסה בפה. אחרי חצי שעה הדימום החל למשך 4 ימים.. אחרי שבוע בדיקה בבית חולים נשארה שארית של 16*18. קיבלתי באותו היום עוד 3 כדורים המסה דרך הפה, הדימום הלך והתמעט. שבוע אחר כך שוב אולטרסאונד בשארית נשארה אך הפעם במדידה 19*16. קיבלתי הנחיה לקבוע תור להיסטרוסקופיה ניתוחית. עובי הרירית 17 מ"מ, השארית בתוכה בגודל הנ"ל עם זרימות קרוב לדופן קיר קדמי 0.45 ואני ללא דימום כבר שבוע !. בבית החולים רצו שאעשה שאיבה ללא הרדמה, אך סירבתי. כמה סיכוי יש לשארית לצאת במחזור הבא? הבטא כרגע שבועיים וקצת אחרי ירדנ מ27,000 ל386. בנתיים רוצה לקבוע תור להיסטרוסקופיה ניתוחית ללא הרדמה.. אשמח לחוות דעתך. כמה זמן אפשר לחכות אם בכלל כדאי? האם צריך לעשות היסטרוסקטפיה ניתוחית והאם כדאי ללא הרדמה ?

05/09/2018 | 19:32 | מאת: אנונימית

שכחתי לציין זאת

אפשר לחכות ולראות האם יצא בווסת בהחלט! גם היסטרו ללא הרדמה זה בסדר רק צריך מישהו שמומחה בזה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון