הפלה תרופתית עם ציטוטק שבוע 6.4

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/08/2018 | 22:05 | מאת: לי

עברתי הפלה תרופתית לפני כמה ימים בשבוע 6.4. מדובר בהריון שלא התפתח , הפלה נדחית.אחרי הטיפול בUS ראו ששק ההריון יצא אבל הרירית 22 מ"מ עם מעט זרימות דם. הרופא בבית חולים אמר לחכות למחזור ולבדוק אם נפל הכל. אני רוצה לסיים עם התהליך .יש אפשרות במצב כזה לעשות אצלך שאיבה עם הרדמה מקומית?

יש אפשרות אבל לדעתי הרופא צודק ורצוי לחכות ולראות אם הכל יצא בווסת

03/08/2018 | 15:11 | מאת: לי

תודה רבה על תשובתך המקצועית. רציתי לשאול אם אמתין שבועיים שהדימום של ההפלה יגמר ואבדוק אם עדיין נשאר שאריות ואם כן עדיין אוכל להגיע אליך לשאיבה עם הרדמה מקומית? עד הווסת זה תהליך ארוך ויהיה לי מאוד קשה לחכות ככה.

צריך סבלנות. כל הרעיון זה לחכות ולראות אם הווסת ״תשטוף״ החוצה את השארית אז אין טעם למה שהצעת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון