הפלה בלתי שלמה+ הפלה שלמה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/06/2018 | 19:30 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר עמוס בר, כאשר ישנה הפלה בלתי שלמה או הפלה שלמה- האם כדאי לאסוף את הרקמות בכוס ולקחת לבית חולים ולבקש ביופסיה? האם זה אפשרי? תוך כמה זמן יש להגיע לבית חולים עם הרקמות? כי הרי קודם יש לקבל הפניה מרופא של הקופה ורק אחרי הבדיקה שלו נשלחים לבית חולים. הפלה ראשונה בלתי שלמה עם ציטוטק, עובר עם דופק, והפלה שניה מלאה, גם כן עובר עם דופק. נ.ב הגורם להפלות, ככל הנראה, נובע ממורפולוגיה נמוכה של בן הזוג שחלה בילדות בחזרת (בגרסה הקשה של המחלה). כניסה להריון פשוטה וספונטנית. קרישיות, גנטיות וקריוטיפ תקינים. תודה.

בהפלה שלמה לרוב הבאת החומר לא תועיל בהפלה בלתי שלמה יכול הרופא לקחת חומר ישירות מהרחם לבדיקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון