הפלה/ שאיבה בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/05/2018 | 09:34 | מאת: מיטל

שלום.. ביום שני האחרון בבדיקה אצל הגניקולוג נצפה שק הריון ללא עובר וללא חלמון בשבוע 8 להריון, הופניתי למיון הוצעו לי 2 אפשרויות: הפלה בכדורים או הפלה בגרידה, החלטתי ללכת על הפלה בכדורים, קיבלתי מנה אחת של 3 כדורים באותו יום אך זה לא עשה כלום, למחרת בבוקר קיבלתי עוד מנה של 2 כדורים ושוחררתי הביתה עם תור לביקורת ביום שני- 14.5.18, אך לצערי גם המנה השנייה שקיבלתי לא עשתה כלום.. אני החלטתי שאני לא מושכת את זה יותר ורוצה לעשות גרידה, העניין הוא שאני ממש מפחדת מהרדמה כללית, וקראתי באתר שלך שאתה עושה שאיבה בהרדמה מקומית.. עד איזה שבוע אפשר לעשות שאיבה בהרדמה מקומית.. האם זה רלוונטי למקרה שלי? תודה מראש.

מאחר ואת שבוע 8 . וההריון נראה ש"תפוס" טוב ברחם הייתי עושה זאת בהרדמה כללית קצרה ולא בשאיבה במקומית

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון