ירידה בערכי בטא ודימום לא סדיר

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/12/2017 | 18:38 | מאת: רבקה

שלום, לאחר איחור במחזור ביצעתי בדיקת הריון ביתית, הופיע פס שני בהיר מאוד. הופיע דימום חד פעמי בעת מתן שתן. למחרת הופנתי לבדיקת בטא הערך יצא 89. למחרת הופיע שוב דימום, לא סדיר אך יותר חזק. (לא נראה כמו וסת רגילה) ביצעתי שוב בדיקת בטא אחרי 3 ימים הערך 85. זאת אומרת ישנה ירידה קטנה (אין עליה) האם זה מצביע על סיום הריון? הריון לא תקין?או שיש סיכוי שההריון תקין?

רוב הסיכויים שמדובר בהריון לא תקין מה שאנו מכנים הריון כימי תחזרי על הבדיקה עוד 5-7 ימים ונראה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון