שארית נוזל ברחם אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/11/2017 | 09:54 | מאת: ע.א

שלום רב אני בת 26 לפני לפני חודש וחצי בשבוע 20 להריון עברתי גרידה עקב מומים בעובר שבועיים דימום אחרי הגרידה אחר כך הלכתי לבדיקת אולטרסאונד הרופא אומר שיש שארית של נוזל ברחם לחכות למחזור אולי יצא במחזור לפני שבוע וחצי קיבלתי מחזור ליומיים בלבד חזרתי לבדיקת אולטרסאונד והרופא אומר שיש נוזל ברחם עדיין השאלה שלי אם יש בעיה להכנס ככה להריון? ואם יש צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית? אשמח לתשובה אני לחוצה ומאוד רוצה הריון תודה

נוזל ברחם ללא שאריות אינו מהווה בעיה אם כמותו קטנה ואת יכולה להרות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון