רגישות בחזה ממשיכה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/10/2017 | 07:20 | מאת: סיון

היי עברתי הפלה תרופתית לפני חמישה ימים עקב הריון לא רצוי. בתחילת ההריון היתה לי רגישות בחזה, כאב ונפיחות שמתמשכת עד היום כמה ימים לאחר ההפלה. האם זה הגיוני שזה ימשיך למרות שעברו כבר מספר ימים אחרי הציטוטק..?.האם זה מעיד שישנם עוד שאריות של הריון ?? בנוסף הדימום שהיה חזק יומיים אחרי הציטוטק.. כבר נחלש. האם תקין?

ממש לא אומר שום דבר עדיין הרגישות נמשכ עוד זמן מה ורק אז יורדת מה שלא שולל את הצורך בביקורת אצל הרופא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון