כניסה להריון נוסף אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/05/2017 | 16:48 | מאת: ליליה

שלום, עברתי הפלה ב30.4 עם כדורי ציטוטק לאחר שלא היה לי דופק בשבוע 9+1. אני עוקבת אחרי מעקב זקיקים ובדיקות אגן. נמצא שיש לי שאריות ברחם המתאים לקרישי דם בגודל 12 מ"מ. אני היום ומחר אמורה לבייץ. שאלתי היא האם אני יכולה להרות בשנית לאחר שתוצאת הבטא התאפסה לגמרי. והאם זה מסוכן להיקלט להריון ונוסף ועלול לגרור עוד הפלה עם שאריות ברחם?

עדיף להמתין לווסת לראות שהשרקית יצאה ואז להרות

24/05/2017 | 09:15 | מאת: ליליה

עוד שאלה אם הבטא 10 וכבר בייצתי ע״פ מעקב זקיקים , זה אומר שאקבל מחזור בעוד 14 יום מהביוץ או רק לאחר שהבטא תתאפס ?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון