האם הימצאות באר בדם תדמה ביוץ

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/05/2017 | 19:07 | מאת: שני

שלום, לפני כחודש בדיוק ביצעתי הפסקת הריון באמצעות ציטוטק לאחר שההריון לא היה תקין. באותו יום שק ההריון יצא אך נותרו שאריות ונאלצתי לעבור גרידה לאחר שבועיים. כרגע אני חודש בדיוק לאחר הציטוטק וכשבועיים וחצי לאחר הגרידה. כעת הבטא עומדת על 10 לאחר שלפני שבועיים הראתה 42. אני רוצה לנסות להיקלט מחדש ולהשתמש במקלוני ביוץ השאלה הי האם המקלונים יציגו את הביוץ האמיתי או ידמו ביוץ בעקבות הימצאות בטא של 10. זה חשוב לי מאוד אשמח לקבל תשובה בנושא. בכל מקרה אם היה קיים בלבול בחישוב. ב16.4 נטלתי ציטוטק ושק ההריון יצא בוודאות. ב27.4 עברתי גרידה בעקבות שאריות ברחם. ב4.5 בדיקת בטא הציגה ערך של 42. ב14.5 בדיקת בוא הציגה ערך של 10. תודה רבה!!

ביטא 10 זה שלילי כך שכל ההתיחסות שלך צריכה להיות בדיוק כמו כל אשה שאינה בהריון

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון