חשד להריון מולארי מלא

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/05/2017 | 16:59 | מאת: ליבושית

היי , בתאריך 17.3 גיליתי שאני בהריון בעזרת ערכה ביתית. וסת אחרונה 7.3. בתאריך 19.4 יצאה לי בטא 3000. היו לי מעט הפרשות דמיות וכאבי מחזור ( לא כואבים במיוחד ) לאורך כל התקופה .בתאריך 27.4 הגעתי לרופא לבדיקת דופק ולא נצפה דופק מה גם שלא היה לו ברור מה הוא רואה , הוא ביקש שאחזור כעבור 10 ימים. כעבור 5 ימים הגעתי לרופא פרטי שלאחר בדיקה הפנה אותי לאיכילוב בחשד להריון חוץ רחמי. במיון באיכילוב גם חשגו בממצא ליד החצוצרה כהריון חוץ רחמי. בבדיקת אולטראסאונד נוספת כעבור יום ( 3.5) נמצא חשד למולה ובדיקת בטא 31,000. עברתי גרידה השיליה נשלחה לביופסיה ואני חסרת מנוחה באם כן זה מולארי. קראתי שהבטא צריכה להיות ממש גבוהה במצב כזה. אני צריכה להמתין 3 שבועות ואי משקשקת מפחד.

אם זו מולה זו כנראה מולה חלקית לפחות לפי הביטא. בכל מקרה אין ברירה חכי לתוצאות לא אתפלא אם זו הייתה רק הפלה רגילה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון