ירידת בטא - בדיקה שנייה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/03/2017 | 13:45 | מאת: דנה

היי, אני אחרי ivf וסת אחרונה ב 03.02 שאיבה 17.02 החזרה 20.02 בדיקת בטא ראשונה חיובית ב 05.03 בטא הייתה 121 בדיקת בטא שנייה היום ב 07.03 בטא 85 אני מניחה שהכיוון של ההיריון ברור? תודה :) דנה

אכן למרבה הצער נראה כמו הריון כימי. הנחמה זה שאת מסוגלת להרות ושקרוב לודאי הכל יפול לבד ולא צריך גרידה

07/03/2017 | 15:43 | מאת: דנה

אני בעיקר מרוצה מהעניין שהגוף שלי יודע להיכנס להיריון. אנחנו עושים טיפולים עקב בעיות זרע. אז אני מאמינה שאם הצלחנו פעם אחת, נצליח שוב בעתיד. מחרתיים מגיעה לבי"ח על מנת לעשות בדיקת בטא לוודא שאכן אני ממשיכה עם מגמת הירידה. המון תודה על המענה המהיר, זה לא מובן מאליו :) דנה.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון