כאבי מחזור לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/07/2016 | 21:16 | מאת: חני

שלום אני 4 חודשים אחרי ניתוח קיסרי 2 שניהם חירום. בסהכ עכשיו כבר הרגשה כללית טובה יותר. יש קצת כאבים בצלקת לאחר מאמץ או הרמת משקל כבד. נעשה אולטרא סאונד ע"י הרופא נשים והוא אומר שלמראית עין הכל נראה תקין וסגור. שאלתי היא האם הגיוני שבזמן הווסת יש כאבים בצלקת? יש הרגשה של כאב גם במגע וגם בתחושה הכללית.

14/07/2016 | 23:13 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אם התופעה נמשכת מציע לפנות לרופא נשים מומחה בנושא אנדומטריוזיס. יתכן שמצב זה קיים אצלך ואם אכן יאובחן דורש טיפול ספציפי לכך. מזל טוב פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים