כאבים בקיום יחסי מין לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

23/03/2016 | 05:59 | מאת: קרן

שלום רב, לפני 15 חודשים ילדתי את בתי בכורתי. בניתוח קיסרי לא מתוכנן, שבוע 41, לאחר 2 זירוזים וקרוב לשישים שעות של צירים. למרות שהחלמתי במהרה ובהצלחה, אינני מסוגלת מאז כמעט לקיים יחסי מין , סובלת מכאבים נוראיים גם שימוש בטמפון הפך לסבל. אציין שההריון הושג לאחר טיפולי הפרייה במשך כמה שנים. אשמח לקבל מידע וכיצד ניתן לטפל בבעיה.

23/03/2016 | 08:34 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לבדיקה אצל רופא נשים מומחה. במידה שאין ממצא בבדיקה הגופנית מציע לפנות למומחה סקסולוג לפתרון. רפואה שלמה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים