הריון 4 אחרי 3 קיסריים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/01/2016 | 10:53 | מאת: עדן

שלום רב שמי עדן אני אמא ל 3 ילדים מדהימים בעבר עברתי 3 ניתוחים קיסריים אחד מהם היה בהדסה עין כרם לפני 5 חודשים והיום אני נמצאת בהריון 4 בשבוע 6 בערך....מה הסיכונים אם אני מחליטה ללדת....אגב פרופסר אוריאל אתה טיפלת בי בהריון שלישי

26/01/2016 | 14:31 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ראשית מאחל הצלחה רבה בהריון ובניתוח. עקרונית הסיכונים העיקריים הם נעימות של הדילמה שמתרחשת בניתוח רביעי בעד כ-10-15 אחוז מהמקרים פרט לכך סיכוני ניתוח רגילים כגון זיהום דימום פגיעה באברים סמוכים שלפוחית שתן ומעי. לרוב ניתן להתגבר על מצבים אלה בצורה טובה. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים