בטן אחרי ניתוח קסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/10/2015 | 16:14 | מאת: דנה

שלום רב, אחרי לידה רגילה הבטן חזרה לי ממש כמו לפני ההריון על אף העובדה שעליתי בהריון 25 קילו. עכשיו הריון שני בניתוח קיסרי... האם זה נכון שהבטן לא חוזרת לעצמה אחרי קיסרי?? שבגלל שמזיזים את השרירים הצידה הבטן משתנה?? אודה לתשובתך!!

01/11/2015 | 08:39 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, פעילות גופנית מתונה לחיזוק שרירי הבטן תייצב את שרירי הבטן ותביא לשיפור המצב. המצב לא אופייני רק לניתוח קיסרי ויכול להתרחש גם לאחר לידה רגילה או עליה רבה במשקל. מזל טוב פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים