הריון לאחר קיסרי חירום

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/10/2015 | 12:22 | מאת: שרית לוי

שלום רב, בשבוע 25 עברתי ניתוח קיסרי דחוף עקב ירידת מים מקוניאליים בניתוח לקחו גם דגימה מהשילייה ותוצאת הפתולוגיה אמרה כי אכן בעב זיהום בשיליה ולא ניתן היה למנוע זאת מראש זה פשוט סטטיסטיקה וחוסר מזל... לצערינו היילוד גם לא שרד אחרי 10 ימים.. שאלתי היא מה זמן המינימום בו אוכל להיכנס להריון שוב? קראתי בכל מיני פורומים אתרים ומאמרים שנשים נכנסו גם 4 חודשים 7 חודשים להריון מה הבדיקות שלפני ניסיון כניסה להריון נוסף עליי לעשות?

26/10/2015 | 07:19 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מצטער על האירוע הטראגי. רוב המנתחים ממליצים על המתנה של כשנה בין קיסרי להריון. כמובן שלכל כלל יש יוצאים מן הכלל ויתכן מאד שאת יכולה להרות קודם לכן. אנא היוועצי ברופא מומחה במיילדות עם בדיקה יסודית של התיק הרפואי שלך. בהצלחה, פרופסור אלחלל 926778899

27/10/2015 | 10:43 | מאת: שרית לוי

מהן הבדיקות שעליי לעשות לפני ההחלטה להיכנס להריון נוסף? יש לציין שיש לי בחלק העליון של הרחם שרירן.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים