כאב מעל צלקת קיסרי- 3 חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/08/2015 | 11:58 | מאת: עדי

היי, לפני כשלושה חודם עברתי ניתוח קיסרי חירום. לאחר עשרה ימים ממועד הניתוח בוצעה פתיחת צלקת (עליונה בלבד) כיוון שהיו קרישי דם מרובים. לאחר מכן נעשה איחוי ספונטני.. תהליך שכלל שטיפות וכו'. הצלקת סגורה לחלוטין והתאחתה יפה עם בלט מעליה. ישנם ימים בהם אין כמעט כאב בעוד באחרים חוזרים הכאבים החזקים- תחושת שריפה בצלקתף צריבה ותחושה שהאזור מעל הצלקת מתמלא בנולים. עברתי אולטרסאונד וגינלי וכן אולטרסאונד בדופן הבטן ולא נמצא שום ממצא ונאמר שהכל תקין. אני חוששת האם מדובר בנזולים/בצקת/ כאב שיעבור? האם הכאב חוזר בגלל מאמץ? האם יכול להיות שקשור בהידבקויות כלשהן? אשמח לכל עצה ויעוץ מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש טוב יותר.. כיוון והמצב מתחיל לייאש. תודה רבה.

31/08/2015 | 07:13 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, התופעה אינה חריגה וחולפת לרוב עם הזמן. אנא היוועצי עם הרופא המטפל על שימוש בקלו קוט על מנת להקטין עובי הצלקת. מזל טוב, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים