קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/04/2015 | 21:46 | מאת: ליאת

שלום לפני חודש וחצי עשיתי קשירת חצוצרות לאחר ניתוח קיסרי בלידה לפני יומיים קיבלתי פעם ראשונה מחזור והתחילו לי כאבים בבטן תחתונה בצד ימין האם זה מהקשירה

21/04/2015 | 10:59 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כאבי בטן בזמן המחזור החודשי לאחר קשירת חצוצרות הן תופעה ידועה מהספרות הרפואית. לרוב התופעה משתפרת עם הזמן. ניתן לפנות לרופא נשים מטפל ולקבל טיפול תרופתי אנליטי לרוב מסוג תרופות נוגדות פרוסטגלנדינים אשר יכול להקל על המצב. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים