שאלה לגבי ספורט וניתוח קיסרי.

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/03/2015 | 17:26 | מאת: דבורה

שלום רב. לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח קיסרי. הייתי אצל הרופא והוא אמר אחרי 5-6 חודשים. השאלה שלי היא מתי אוכל לחזור לעשות קפיצות, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן? האם אוכל אחרי התקופה הזו או שזה גם מסוכן? תודה רבה.

18/03/2015 | 17:47 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב כ 6-8 שבועות מניתוח קיסרי אין מניעה עילות ספורטיבית, כולל פעילות הכוללת קפיצות, ריצה שחיה כפיפות בטן ופעילות אירובית או אנאירובית אחרת. בכל מקרה כמובן שיש להיוועץ ברופא המשפחה לפני כל פעילות מאומצת שאינך רגילה לה מהעבר. מזל טוב פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים