23 ימים לאחר קיסרי - כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/01/2015 | 10:29 | מאת: אמא'לה

שלום, עברתי קיסרי חירום בעקבות זיהום GBS וחום גבוה אצלי וטכיקרדיה לעוברית לפני 23 ימים. קיבלתי אנטיביוטיקה לוריד לשבוע והרגשתי הכללית טובה מאוד. עדיין יש דימום, וכאבים באזור החתך. מה שמטריד אותי שהיציאות שלי עדיין מאוד מאוד רכות. כמו כן כשיש לי יציאה אני בקושי יכולה להתאפק. בכל פעם שיש לי פיפי יש תלושה של לחץ גדול באזור. בנוסף -היום החלו לי כאבים בדומה למחזור רק בצד שמאל. האם זה בסדר?

15/01/2015 | 13:39 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הממצאים עליהם את מתלוננת עלולים להתאים לדלקת בשולית השתן או באיזור אחר בגופך ולכן עליך לפנות לבדיקת רופא. מזל טוב ללידה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים