ניתוח קיסרי אחרי ניתוח בקע בחתך ניתוחי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/10/2014 | 03:40 | מאת: מיטל

שלום, בעברי 3 ניתוחים קיסריים כאשר האחרון היה לפני שנתיים וחצי. בניתוח האחרון נוצר בקע של 8 סמ ועברתי ניתוח הכולל רשת, קירוב בשרירים (רקטוס???) הוסרת עודפי עור ששמו אותם לתמיכה על הרשת. היום יש בי הצורך לילד רביעי אשר ייוולד גם הוא בניתוח קיסרי. האם אפשרי לבצע ניתוח קיסרי כאשר יש רשת? מהם האופציות שעומדות בפני ומהן הסכנות בניתוח שכזה? תודה וחג שמח

19/11/2014 | 11:56 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הניתוח הקיסרי הבא במידה שיעבור דרך הרשת ידרוש תיקון נוסף ולכן של הבקע עלול לחזור. להשלמת יעוץ פני נלרופא מיילד מומחה ולמומחה בכירוןרגיה, בהצלחה פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים