דימום התחזק

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/06/2014 | 22:29 | מאת: דפנה

אני 9 ימים אחרי קיסרי, היו לי כאבים לפני כמה ימים וביום שישי נבדקתי ולא היה דימום ברחם חס וחלילה ולא נראה שיש דלקת. מאז הלידה הדימום היה מאוד חלש ובימים האחרונים כמעט ולא היה דימום אך היום פתאום הדימום התחזק מאוד, כמו מחזור מאוד חזק. האם צריך לפנות לבדיקה? או שזה הגיוני? אין לי חום ולא כאבים חריגים, קצת דקירות מדי פעם בצד ימין שלא היו קודם. תודה!

18/06/2014 | 13:03 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, זו תופעה שכיחה. אם הדמם גובר או מדובר בדימום עז הרבה יותר מדימום ווסתי מציע נות לבדיקה חוזרת. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים