המטומה לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/06/2014 | 15:21 | מאת: ליבנת

שלום רב. לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח קיסרי שלישי. ביום הרביעי הופיעה המטומה בגוון כחול סגול, מלווה בנפיחות די גדולה, מעין גוש/ בצקת. הרופאה עשתה אולטרסאונד ואמרה שהרחם נקי, אך יש שטפי דם תת עוריים שיספגו עם הזמן. אני מאוד מפחדת שחלילה זה יתנפח עוד ויגרם זיהןם . תוך כמה זמן אמור להיות שיפור במראה שכרגע נראה מחריד?

12/06/2014 | 10:34 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, התופעה שכיחה וחולפת מאליה תוך שבועות עד כחודשיים, לרוב אינה מדאיגה ואינה מעידה על תחלואת יתר, יש לעקוב אחר סימני זיהום כגון אודם מקומי, כאב עז או הפרשה מוגלתית מהחתך ואם הם מופיעים יש לפנות לרופא נשים לטיפול. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים