קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/06/2014 | 21:35 | מאת: לחוצה

שלום רב! נקבע לי תור לניתוח קיסרי שלישי (אחרי 2 ניתוח חירום: רעלת, שבוע 31 והשני-39.6, בגלל אגן צר). אני מאוד חוששת מהידבקויות וכו', יש דרך לדעת מראש או רק בזמן הניתוח עצמו? מה עושים במידה ואכן יהיו הדבקויות? אשמח לתשובתך...

02/06/2014 | 08:15 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ניתן לבחון את ההתדבקויות רק בניתוח עצמו, במידה שמוצאים אותן מקובל להפרידן במידת הצורך אם הן מפריעות להגיע לאיזור החתך הרצוי ברחם בניתוח. במידה שאינן מפריעות לכך אין הכרח להפרידן מאחר שיש להן נטיה לחזור. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים