התחברות לתינוק לאחר קיסרי דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/06/2014 | 20:47 | מאת: אמא אחרי קיסרי דחוף

ערב טוב ילדתי בהדסה עין כרם בניתוח קיסרי לא מתוכנן לפני 3 שבועות. זה הילד השלישי שלי - הקודמים היו בלידה רגילה. אני עדיין לא מתחברת לתינוק - אני מטפלת מאכילה ודואגת לו אך אני מרגישה שאולי זה לא הילד שלי. היה לי הרדמה מלאה וראיתי אותו רק לאחר 10 שעות שנולד - האם זה נורמלי?

02/06/2014 | 08:20 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אני מודאג מתחושותיך והייתי מבקש שתפני לעזרה רפואית ונפשית מאחר שהמצב אותו את מתארת יכול להעיד גם על התפתחות אפשרית של דכאון לאחר הלידה, אנא פני בדחיפות לרופא הנשים שלך והביעי את חששותיך והוא יפנה אותך במידת הצורך לגורם מקצועי שיעזור לך להתמודד עם הרגשות המציפים אותך, מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים