האם יש צורך בחומר למניעת הדבקויות לאחר קיסרי ראשון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/05/2014 | 23:10 | מאת: סיון

היי, אני עתידה ללדת לידה ראשונה בניתוח קיסרי.. (עובר גדול). שמעתי על כל הנושא של הידבקויות שמלוות בניתוח קיסרי, האם זה נכון גם לגבי הניתוח הראשון? האם אני צריכה להגיע לניתוח עם החומר שמונע הדבקויות (הבנתי שלא כלול בסל ואם לא מבקשים לא שמים אותו) ולהגיד לרופאים/מנתחים לשים לי אותו מיד אחרי הניתוח? אני רוצה להיות מוכנה וערוכה. תודה

16/05/2014 | 10:17 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אין מחקרים מבוקרים המוכיחים יעילות השימוש בתכשירים אלה בניתוח קיסרי, לכן איני יכול להמליץ עליהם, בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים