כאבים בצד ימין לאחר קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/05/2014 | 03:46 | מאת: מעיין

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח קיסרי שלישי אלקטיבי לאחר שני ניתוחי חירום. הפעם יש לי כאבים בצד ימין של צלקת הניתוח, בימים האחרונים הכאבים התגברו, אולי כי חליתי ואני משתעלת ומתעטשת. האם הכאבים רק בצד אחד נורמליים? עד מתי אמורים להימשך? היות ואני כחודש לאחר הניתוח וזה עדיין כואב ומקשה על התנהלות יומיומית. תודה רבה.

08/05/2014 | 08:24 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, במקרה זה ממליץ להגיע לבדיקת רופא נשים מומחה לבחון שלא התפתחה דלקת או סיבוך אחר. ברוב המקרים מדובר בכאב טבעי שחולף כעבור זמן לא רב (כשלושה ארבעה שבועות) מזל טוב פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

28/03/2024 | 19:25 | מאת: מעין

שלום . אני כ8 וחצי שבועות לאחר ניתוח קיסרי. יש לי זרמים של כאב שורף מדיי פעם, שעוברים אחרי כמה דקות בצד ימין בבטן התחתונה. רציתי לשאול האם זה כאב טבעי בתהליך ההחלמה? האם צריך לפנות לרופא? ואם יש דברים שיכולים לעזור או להפחית את הכאב? תודה רבה!!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים