ויב"ק שנה ושבעה חודשים מהלידה הקודמת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/01/2014 | 09:36 | מאת: דנה

שלום, הלידה של הבן שלי הסתיימה בקיסרי חירום בגלל מצוקת עובר. אני בהריון והלידה צפויה להיות שנה ושבעה חודשים מהלידה הקודמת (נכנסתי להריון 10.5 חודשים מהלידה) האם יש בתי חולים שיסכימו לקבל אותי ללידה נרתיקית? תודה

21/01/2014 | 20:25 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ברוב בתי החולים בארץ תקבלי הסבר על הסיכון והסיכוי ותידרשי לחתום על מסמך שהבנת כי הסיכון לקרע של הרחם מעט מוגבר יותר, במידה שתיבחרי בכל זאת לנסות ללדת בלידה נרתיקית אני מניח שדקבלו זאת. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים