שאריות חלב בשד.

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/01/2014 | 21:24 | מאת: אמא טרייה

שלום, ילדתי את ביתי הבכורה לפני כחמישה חודשים, הנקתי אותה במשך חודש, והיום נוכחתי לדעת שאחרי ארבעה חודשים של אי-פעילות ההנקה עדיין ישנן טיפות חלב, לא נוזלות אך בלחיצה על השד הן יוצאות להן. הייתי רוצה לדעת האם שאריות החלב מונעות כניסה להריון נוסף.

06/01/2014 | 06:20 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הפורום הזה דן רק בשאלות הנוגעות לניתוח קיסרי אך בכך זאת אשיב לך בקצרה. לרוב מצב זה לא מעכב הריון. אם הוא נמשך מעבר ל-6 חודשים לאחר סיום ההנקה מומלץ להיבדק על ידי רופא אשר ישקול האם יש צורך לבדוק את הורמון הפרולקטין ו- TSH . בכל מקרה אין להסתמך על הנקה או הפרשת חלב מהשד כאמצעי מניעה. בברכה פרופ אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים