להבין את האבחנה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

22/12/2013 | 21:00 | מאת: אורה

שלום לפני כמה חודשים ילדתי בניתוח קייסירי. רציתי לדעת האם בעתיד יהיה עלי ללדת שוב בקיייסרי? במכתב השחרור שקיבלתי היו כתובות האבחנות הבאות: Dysfunctional Labour והסיבה העיקרית, כך נכתב: Suspected Fetal Distress רציתי לדעת מה זה אומר? ובכלל, להבין את האבחנה במילים הלועזיות האלו... אודה לתשובתך המקצועית, אורה

22/12/2013 | 22:20 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בעברית האבחנות שגרמו לניתוח הקיסרי הן לידה לא יעילה וחשד למצוקה עוברית. אם את לאחר ניתוח קיסרי אחד לאחר דיון עם רופא מיילד מומחה יתכן שיאפשרו לך נסיון לידה נרתיקית. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים