אוסטופורוזיס של הריון ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/12/2013 | 15:33 | מאת: בת אל

שלום רב , אני בשבוע 33 הריון שני, סובלת מאוסטופורוזיס של הריון (גם בהריון הראשון היה לי...) אני נאלצת ללכת באמצעות קביים. בשבוע האחרון אני חשה בכאבים ממש חזקים בשורש כף היד אשר מקשים עלי יותר את ההליכה באמצעות קביים... לידה ראשונה היתה בניתוח קיסרי וכך גם הלידה הזאת מתוכננת... החשש הכי גדול שלי אינו מהניתוח אלא מהקימה לאחר הניתוח (הזכורה לי כנוראית ביותר מהפעם הראשונה). האם תוכל לסייע לי בהכוונה או הפניה לגורמים אשר יעזרו לי לתרגל קימה נכונה ולא באמצעות הבטן כפי שאני קמה היום ובכלל איך להתתמודד עם הנושא בשל מורכבות מצבי. חשוב לי לציין כי בניתוח הקיסרי הראשון התעלפתי לאחר הקימה ... אשמח באם תוכל לסייע בכל דרך אפשרית בנושא זה.... בהמון תודה מראש, בת אל

11/12/2013 | 22:54 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממליץ לך לפנות לפיזיותרפיה בבית החולים בו את אמורה ללדת וכן לערב עובדת סוציאלית על מנת שתוכלי לקבל את כל הסיוע לו תזדקקי. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים