בקעים בזמן הריון ניתוח קיסרי והוצאת שחלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/12/2013 | 17:15 | מאת: מקס

פרופסור נכבד לאישתי בעבר 2 ניתוחים קיסרים כרגע הריון בשבוע 21 בקע טבורי בקע בחתך צלקת קיסרי ובקע מפשעתי כנראה אני לא סגור על זה שאלה-האים ניתן לתקן את הבקעים במהלך הניתוח הקיסרי או שעדיף לדחות את זה לאחר הניתוח בנוסף לצערי נשאית גן brca1-2 פרופסור תמר פרץ ממליצה להוריד את השחלות כבר אישתי בת 36 עקב סיכון בגלל הנשאות האים להסיר אותם גם בניתוח הקיסרי או לא אנחנו מבולבלים איך קושרים את כל הפאזל הזה ברור לי שצריכה להיות פה ממש היתיעצות של רופאים מאותם היתמחויות ספציפיות תודה על הסבלנות והעזרה הרבה בריאות

05/12/2013 | 07:16 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, השאלה מאד מורכבת ודורשת בדיקה איתכם ובדיקה של אישתך. ככלל איני ממליץ על תיקון בקעים בעת ניתוח קיסרי אך כמובן שהגל תלוי בממצאי הבדיקה. אם תרצו להתייעץ עימי ישירות אנא קיבעו תור ב 026778899 לאחר ה -15 לדצמבר עת אשוב מחול. בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים