כניסה להריון וחידת קיסרי שני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/12/2013 | 15:51 | מאת: עדו

שלום רב, ביולי האחרון עברתי לידה קיסרית בעקבות מצג עכוז התינוקי אוטוטו בין 5 חודשים ואני מעוניינת להיכנס שוב להריון וגם את ההריון הזה ללדת בקיסרי השאלה שלי היא אם זה בסדר להיכנס עכשיו להריון או שאני צריכה לחכות שיעבור זמן מהלידה והניתוח עצמו? ובמידה ונכנסתי להריון האם זה נחשב להריון בסיכון? ומה יכול להיות ההשלכות לכניבה להריון אחרי זמן קצר של לידה קיסרית אודה לתשובתך

23/12/2013 | 22:35 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, רצוי להמתין כשנה, אך אם את מאד מעוניינת בהריון ואת מודעת לכך שתזדקקי לניתוח נוסף את יכולה להרות גם קודם לכן, בהצלחה רבה, פרופ אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים